دانستنی های سفر

لذیذترین غذاهای سنتی چینی / چین رفتید این غذاهای سنتی را بخورید!

به گزارش تودی تریپ، آن طور که الی گشت می نویسد، همه ما به سلیقه خود یکی از غذاهای سنتی چینی را دوست داریم و به آن سوگند یاد می کنیم. چین به عنوان یکی از پرجمعیت ترین کشورهای جهان، غذاهای متنوعی دارد که از منطقه ای به منطقه دیگر بسیار متفاوت است، به این معنی که اگر ندانید از کجا شروع کنید، گسترش ذائقه شما به دنیای غذاهای محلی چینی می تواند دلهره آور باشد.

در این مقاله به 10 مورد از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی چینی می پردازیم که می توانید در سفر به این کشور پهناور امتحان کنید:

1. برنج سرخ شده

یینگ لو به ما می گوید: «برنج یک عنصر اصلی در غذاهای سنتی چینی است. برنج سرخ شده چینی یک وعده غذایی کامل است که تمام خانواده را تغذیه می کند. مواد داخل آن می تواند هر چیزی باشد، از مواد پروتئینی مانند مرغ، گوشت خوک و میگو گرفته تا سبزیجاتی مانند هویج، نخود و پیاز. این یک وعده غذایی شام سالم است که در خانه نیز سریع و آسان درست می شود، اما همانطور که یین لو توصیه می کند، برنج باقی مانده برای تهیه بهترین برنج سرخ شده بهترین است. به این ترتیب می توانید از ضایعات غذا به جای دور ریختن آن ها استفاده کنید.

2. اردک پکن

یینگ لو در مورد غذاهای پکنی به ما می گوید: «شخصاً، من فکر می کنم اردک پکن بهترین راه برای خوردن اردک است. زیرا در این دستور برای غذاهای سنتی چینی، شما اردک کباب ترد را سرو می‌کنید که در یک محفظه بریده شده و با سالاد و سس هویزین پیچیده شده است. اردک پکنی چاشنی می شود، به مدت 24 ساعت خشک می شود و در اجاقی در فضای باز به نام اجاق آویزان پخته می شود، بنابراین چیزی نیست که واقعاً بتوانید در خانه امتحان کنید. اما توصیه می کنیم آن را در یک رستوران سنتی چینی جستجو کنید.

لازم به ذکر است که اردک پکنی به طور سنتی در سه غذا سرو می شود: پوست، گوشت و استخوان در آبگوشت، با کناره هایی مانند خیار، سس لوبیا و پنکیک.

خوشمزه ترین غذاهای سنتی چینی / غذاهای سنتی چینی شما را عاشق این کشور می کند

3. توفوی بدبو

این نام به نوعی گویای همه چیز است. توفوی بدبو به توفوی تخمیر شده با بوی قوی گفته می شود و می گویند هر چه بو قوی تر باشد طعم آن بهتر است. توفو در مخلوطی از شیر تخمیر شده، سبزیجات، گوشت و طعم‌دهنده‌هایی مانند پنیر و نمک کوبیده می‌شود، قبل از اینکه چند ماه تخمیر شود. در مناطق مختلف به طور متفاوتی تهیه می شود، اما می توان آن را سرد، بخارپز، خورش یا سرخ شده با فلفل قرمز و سس سویا سرو کرد.

4. Chow mein noodles

یینگ لو می‌گوید: علاوه بر برنج، نودل در غذاهای چینی نقش اساسی دارد و درست مانند برنج سرخ شده، تنوع بی‌پایانی در چاو من وجود دارد. این غذا را می توان یکی از ساده ترین غذاهای سنتی چینی به خصوص برای والدین پرمشغله دانست. همچنین شایان ذکر است که اگر نودل تخم مرغ سنتی چینی را پیدا نکردید یا نودل ماین را نمی‌خورید، می‌توانید به جای آن از اسپاگتی پخته استفاده کنید.

5. کونجی: فرنی برنج با منشأ باستانی

کانجی که به آن فرنی برنج نیز می گویند، یک غذای سنتی چینی است که از قدیم به عنوان یک وعده غذایی مقوی به خصوص برای صبحانه استفاده می شده است. این غذا به دلیل هضم آسان و طعم لذیذش در بین چینی ها بسیار محبوب است.

کانجی در مناطق مختلف چین تغییرات زیادی دارد. برخی از کنجی ها غلیظ و شبیه پودینگ هستند، در حالی که برخی دیگر نازک تر و شبیه سوپ هستند. همچنین، مواد تشکیل دهنده کانجی می تواند از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت باشد.

برخی از ترکیبات رایج در کانجی عبارتند از:

  • برنج: ماده اصلی کانجی است که معمولاً به صورت کامل یا خرد شده استفاده می شود.
  • اب: برای پخت برنج و تهیه فرنی استفاده می شود.
  • قند: برای طعم دادن به کانجی استفاده می شود.
  • نمک: برای طعم دادن به کانجی استفاده می شود.
  • باب: لوبیاهای مختلفی مانند لوبیا قرمز، لوبیا سفید و لوبیا سیاه را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • میوه ها: میوه های خشک و تازه مانند کشمش، خرما و توت فرنگی را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • آجیل و خشکبار: انواع مغزها و دانه ها مانند بادام، گردو و کنجد را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • ادویه ها: برای طعم دادن به کانجی می توان از ادویه های مختلفی مانند زنجبیل، دارچین و جوز هندی استفاده کرد.

کنجی را می توان به صورت ساده یا با مواد مختلف سرو کرد. برخی از تاپینگ های رایج عبارتند از:

  • گوشت: گوشت چرخ کرده یا تکه های گوشت پخته شده مانند مرغ، گوشت خوک یا گاو را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • توفو: توفوی سخت یا نرم را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • سبزیجات: سبزیجات مختلفی مانند هویج، نخود و کلم را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • تخم مرغ: تخم مرغ آب پز یا نیم پز را می توان به کنجی اضافه کرد.
  • سس سویا: از سس سویا می توان برای طعم دادن به کانجی استفاده کرد.
  • سرکه: از سرکه می توان برای طعم دادن به کانجی استفاده کرد.
  • روغن کنجد: از روغن کنجد می توان برای طعم دادن به کانجی استفاده کرد.

کنجی به دلیل پخت و پز آسان و مواد ساده، یک غذای ایده آل برای زمانی است که زمان کافی برای طبخ ندارید. همچنین برای افرادی که به دنبال غذاهای سالم و مغذی هستند، گزینه بسیار خوبی است.

6. همبرگر چینی: طعم جدیدی از غذاهای آشنا

همبرگر چینی که Roujiamo نیز نامیده می شود، یک غذای خیابانی محبوب در شمال غربی چین است. این غذا از نان پیتای چینی پر شده با گوشت خوک پخته شده درست می شود. گوشت خوک را معمولا با ادویه های مختلفی مانند زیره، فلفل سیاه و پودر پاپریکا چاشنی می کنند.

همبرگر چینی را می توان به صورت ساده یا با مواد مختلف سرو کرد. برخی از تاپینگ های رایج عبارتند از:

  • سس فلفل: از سس چیلی داغ برای طعم دادن به همبرگر چینی استفاده می شود.
  • سس سویا: سس سویا برای طعم دادن به همبرگر چینی استفاده می شود.
  • سرکه: از سرکه برای طعم دادن به همبرگر چینی استفاده می شود.
  • پیازچه: پیاز سبز خرد شده برای طعم دادن به همبرگر چینی استفاده می شود.
  • کنجد: از دانه های کنجد برای تزئین همبرگر چینی استفاده می شود.

همبرگر چینی یک غذای خوشمزه و سیر کننده است که برای میان وعده یا غذای سبک مناسب است. این غذا به دلیل پخت آسان و مواد اولیه ساده، گزینه ای عالی برای افرادی است که می خواهند طعم جدیدی از یک غذای آشنا را امتحان کنند.

خوشمزه ترین غذاهای سنتی چینی / غذاهای سنتی چینی شما را عاشق این کشور می کند

7. مرغ کونگ پائو: طعمی تند از سیچوان

مرغ کونگ پائو بدون شک یکی از معروف ترین غذاهای چینی خارج از این کشور پهناور است. این غذای محبوب که در اصل از استان سیچوان در جنوب غربی چین است، با مرغ، بادام زمینی، فلفل قرمز و سس سویا درست می شود.

مرغ کونگ پائو طعمی تند و تند دارد و آن را به یکی از غذاهای مورد علاقه دوستداران طعم های تند و آتشین تبدیل می کند. این غذا به طور سنتی با برنج سرو می شود و می توان از آن به عنوان یک غذای کامل و سیر استفاده کرد.

درست کردن مرغ کونگ پائو در خانه چندان سخت نیست و با کمی تمرین می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • جوجه: سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان را به مکعب های کوچک برش دهید.
  • بادام زمینی: بادام زمینی را پوست گرفته و خرد کنید.
  • فلفل قرمز: از فلفل قرمز خشک یا سس سریراچا برای یک ضربه تند استفاده کنید.
  • سس سویا: سس سویا با کیفیت برای طعم دادن به غذا ضروری است.
  • کره: روغن نباتی برای سرخ کردن مرغ و سبزیجات استفاده می شود.
  • زنجبیل: زنجبیل تازه رنده شده برای طعم دادن به غذا استفاده می شود.
  • سیر: حبه های سیر را خرد کنید.
  • پیازچه: پیازچه را به صورت حلقه ای برش دهید.
  • فلفل: فلفل را به صورت نواری خرد کنید.
  • نشاسته ذرت: برای غلیظ کردن سس کونگ پائو برای مرغ استفاده می شود.
  • قند: برای متعادل کردن طعم تند غذا استفاده می شود.
  • سرکه: از سرکه برنج برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود.

مراحل پخت مرغ کونگ پائو پس از تهیه مواد اولیه به شرح زیر است:

  1. مرغ را در مخلوطی از نشاسته ذرت، سس سویا، شراب چینی و روغن کنجد قرار دهید.
  2. مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
  3. زنجبیل، سیر و پیازچه را در همان تابه تفت دهید تا معطر شود.
  4. فلفل سیاه را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
  5. مرغ سرخ شده، بادام زمینی، فلفل قرمز، سس سویا، سرکه، شکر و آب مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود.
  6. مرغ کونگ پائو را با برنج سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

8. نان گوشت خوک پخته شده: لقمه ای خوشمزه با تنوعی بی نظیر

نان گوشت خوک بخارپز که بائو یا بائوزی نیز نامیده می شود، یکی از غذاهای سنتی چینی است که از خمیر و مواد پرکننده مختلف تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم های متنوع در بین چینی ها و گردشگران بسیار محبوب است.

نان بائو را می توان به صورت ساده یا با مواد مختلف سرو کرد. برخی از تاپینگ های رایج عبارتند از:

  • گوشت خوک: گوشت خوک چرخ کرده یا تکه های گوشت خوک پخته شده را می توان به بائو اضافه کرد.
  • جوجه: مرغ آب پز و مرغ رنده شده را می توان به بائو اضافه کرد.
  • سبزیجات: سبزیجات مختلفی مانند کلم، هویج و خیار را می توان به بائو اضافه کرد.
  • توفو: توفوی سخت یا نرم را می توان به بائو اضافه کرد.
  • سس سویا: سس سویا برای طعم دادن به بائو استفاده می شود.
  • سرکه: از سرکه برای طعم دادن به بائو استفاده می شود.
  • روغن کنجد: روغن کنجد برای طعم دادن به بائو استفاده می شود.

نان بائو را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده میل کرد. این غذا به دلیل سهولت در تهیه و تنوع مواد، گزینه بسیار مناسبی برای افرادی است که به دنبال یک غذای خوشمزه و سیر هستند.

9. ماپو توفو: طعمی تند و تند از سیچوان

ماپو توفو بدون شک یکی از معروف ترین غذاهای چینی در جهان است. این غذای محبوب که در اصل از استان سیچوان در جنوب غربی چین است، با توفوی ابریشمی، گوشت چرخ کرده، فلفل قرمز و سس لوبیا درست می شود.

ماپو توفو طعمی تند و تند دارد و آن را به یکی از غذاهای مورد علاقه دوستداران طعم های تند و آتشین تبدیل می کند. این غذا به طور سنتی با برنج سرو می شود و می توان از آن به عنوان یک غذای کامل و سیر استفاده کرد.

درست کردن توفو ماپو در خانه چندان سخت نیست و با کمی تمرین می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • توفو ابریشمی: توفوی ابریشمی را به مکعب های کوچک برش دهید.
  • گوشت گاو چرخ شده: گوشت چرخ کرده را با سس سویا، شراب چینی، نشاسته ذرت و روغن کنجد مرینیت کنید.
  • فلفل قرمز: از فلفل قرمز خشک یا سس سریراچا برای یک ضربه تند استفاده کنید.
  • سس لوبیا: سس لوبیا فادوجیا برای طعم دادن به غذا ضروری است.
  • کره: روغن نباتی برای سرخ کردن توفو و گوشت استفاده می شود.
  • زنجبیل: زنجبیل تازه رنده شده برای طعم دادن به غذا استفاده می شود.
  • سیر: حبه های سیر را خرد کنید.
  • پیازچه: پیازچه را به صورت حلقه ای برش دهید.
  • فلفل: فلفل را به صورت نواری خرد کنید.
  • نشاسته ذرت: برای غلیظ کردن سس ماپو توفو استفاده می شود.
  • قند: برای متعادل کردن طعم تند غذا استفاده می شود.
  • سرکه: از سرکه برنج برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود.

مراحل پخت ماپو توفو پس از تهیه مواد اولیه به شرح زیر است:

  1. توفوی ابریشمی را در آب نمک خیس کنید و سپس آبکش کنید.
  2. گوشت چرخ کرده در روغن داغ سرخ می شود تا قهوه ای شود.
  3. زنجبیل، سیر و پیازچه را در همان تابه تفت دهید تا معطر شود.
  4. فلفل سیاه را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
  5. سس لوبیا، فلفل قرمز، سس سویا، سرکه، شکر و آب مرغ را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  6. توفوی آبکش شده را اضافه کنید و به آرامی با سس مخلوط کنید.
  7. ماپو توفو را با برنج سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

10. اردک پکن: تجربه ای مجلل از غذاهای سلطنتی

اردک پکن بدون شک یکی از معروف ترین غذاهای چینی در جهان است. این غذای مجلل که اصالتاً اهل پکن، پایتخت چین است، از اردک کباب با پوست ترد و گوشت لطیف درست می شود.

اردک پکن به طور سنتی در سه غذا سرو می شود:

  1. پوست اردک: پوست اردک نازک برش داده می شود و با پیازچه، سس هویزین و نان نازک سرو می شود.
  2. گوشت اردک: گوشت اردک را به صورت نوارهای نازک برش داده و با نان نازک، سبزیجات و سس سویا سرو می شود.
  3. سوپ اردک: از استخوان و ضایعات اردک برای تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده می شود.

پختن اردک پکن فرآیندی پیچیده و زمان بر است که به مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد. به همین دلیل این غذا معمولا در رستوران های شیک چینی سرو می شود و قیمت بالایی دارد.

اگر به دنبال یک تجربه آشپزی مجلل و منحصر به فرد هستید، اردک پکن را امتحان کنید. این غذای خوشمزه شما را به سفری در تاریخ و فرهنگ غنی چین می برد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا