ایران گردی

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزقان در آذربایجان شرقی

تودی تریپ: شهرستان ورزگان مملو از نعمت های خدادادی است، منطقه ای سرشار از مس، سنگ آهن و طلا که طبیعت این منطقه را گرانبها کرده است. از ایران دیدن کنید.

این شهر در فاصله 75 کیلومتری تبریز قرار دارد و به دلیل داشتن نقاط دیدنی مهم در بین علاقه مندان شهرت دارد.

این شهر به دلیل دارا بودن معادن از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از راه های درآمدزایی جذب گردشگر برای بازدید از این شهر است که به شما کمک می کند تا با دیدنی های مهم استان آذربایجان غربی، زیبایی و جذابیتی که در مناطق مختلف وجود دارد را بشناسید. این شهر آن را به عنوان یکی از مناطق گردشگری این استان تبدیل کرده است.

بسیاری از گردشگرانی که به این منطقه زیبا و بکر سفر می کنند از هیاهوی شهر دور می شوند و می توانند هوای تازه نفس بکشند به همین دلیل این منطقه هر ساله گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزگان در آذربایجان شرقی

جاذبه های تاریخی و گردشگری ورزقان

قلعه جوشین

این قلعه یکی از بناهای تاریخی و زیبای این منطقه است که این قلعه تاریخی را به نام جوشون می شناسد. این قلعه در وسط منطقه کارا داغ قرار دارد که می توانید از آن دیدن کنید. این قلعه بر فراز ارتفاعات منطقه بنا شده است و جایگاه مرتفع در این منطقه این منطقه گردشگری را شایسته کوه نوردی و صخره نوردی برای گردشگران کرده است.

برای رسیدن به بالای قله و دیدن این قلعه باید مسیری سخت را طی کرد که ویژگی مهمی محسوب می شود و لذت سفر را افزایش می دهد.

علاقه مندان می توانند با حداقل تجهیزات به بالای این کوه ها بروند. طبق بررسی ها و تحقیقات انجام شده بر روی این بنا، اشیاء سرامیکی با ارزشی از میان این کوه ها و قلعه پیدا شد که نشان از قدمت تاریخی بالای این بنا دارد. .

قدمت این اشیاء سرامیکی به دوران قبل از اسلام می رسد.

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزگان در آذربایجان شرقی

کتیبه سنگ ساکندل

کتیبه سقندل که به کتیبه سیغندل و کتیبه ساقین دل نیز معروف است در سه کیلومتری روستای سقندل و هفت کیلومتری شرق ورزقان قرار دارد.

این کتیبه به خط میخی اورارتویی در دامنه کوه زاگی قرار دارد و بر روی یک صندوق سنگی عظیم و بلند حک شده است.

کتیبه ساکندلا 10 سطر دارد و متعلق به سردوی دوم پسر ارگیشتی اول است.

در متن کتیبه به موضوعاتی مانند حمله به منطقه کوهستانی پولاهری، تصرف 21 قلعه و تصرف 45 یا 44 شهر در یک روز اشاره شده است.

این اثر یکی از مکان‌های معروف ورزگان است و در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۴۷ با شماره ثبت ۷۹۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

گنبد خدا

گنبد الله الله ورزگان که به گوی گنبد و کبود گنبد نیز معروف است در روستای گوی گنبد (سین گنبد) از توابع شهرستان ورزگان و در گورستان قدیمی روستا واقع شده است.

پلان مدور برج نزدیک به پنج متر قطر دارد و شامل زیرزمین و همکف است. ساقه بنا با استفاده از آجرهای مربع قرمز رنگ و بر روی آن عبارت الله و محمد با کاشی فیروزه ای کار شده است.

این اثر که قدمت آن به دوره ایلخانی می رسد، در تاریخ 10 آذر 1378 با شماره ثبت 2515 به عنوان یکی از بناهای ورزگان در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزگان در آذربایجان شرقی

کاروانسرای برازین عباسی

این کاروانسرا یکی از نقاط دیدنی ورزگان محسوب می شود که در یکی از روستاهای زیبای منطقه قرار دارد. این کاروانسرا در دوران استراحت عصر صفویه ساخته شده است.

این بنا در یکی از دره های عمیق به نام ایلگینا ساخته شده است. این کاروانسرا بنای بزرگی است و در زمره آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

دیدنی های طبیعی ورزگان در آذربایجان شرقی

آخور گل آبشاری

این آبشار در روستای گل اهور واقع شده و از سه چشمه تشکیل شده است که از چشمه های زیرزمینی سر راه این آبشار را تغذیه می کند. این آبشار چشم اندازی بسیار زیبا دارد و ارتفاع آن حدود 10 متر است. بسیاری از گردشگرانی که به این آبشار می روند می توانند در روستاهای اطراف آپارتمان اجاره کنند و شب را در آنجا بمانند.

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزگان در آذربایجان شرقی

منطقه چیچاکلی

اگر همچنان به مناظر زیبای طبیعی علاقه دارید، می توانید با بازدید از این محله و مناظر زیبای طبیعی آن از سفر خود لذت ببرید.

این منطقه در اردیبهشت ماه دارای مناظر باورنکردنی و غافلگیرکننده ای است و طبیعت بسیار زیبایی دارد که توجه بسیاری از علاقه مندان را به خود جلب می کند.

همچنین این منطقه به دلیل آب و هوای مطبوعش ویژگی های مثبت زیادی برای علاقه مندان خود دارد و به همین دلیل می تواند بسیار جذاب باشد.

زیباترین جاذبه های گردشگری ورزگان در آذربایجان شرقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا