ایران گردی

جنگل الیمستان فاصله تا تهران

تودی تریپ: الیمستان یکی از روستاهای گردشگری استان مازندران و از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل است.

این جنگل سرسبز بخشی از جنگل های هیرکانی است که بیش از 50 میلیون سال قدمت دارد.

این دوران باعث شد که نمونه های خاصی از گونه های گیاهی در این جنگل رشد کنند.

الیمستان نیز مانند سایر جنگل های ایران در طول زمان دستخوش تغییراتی شده است.

همه آنها با این موجود دو پا شروع کردند که پا به جنگل گذاشت وگرنه قبلاً جنگل و گونه های حیوانی آن را داشتند و در آرامش زندگی می کردند.

جنگل پاییزی الیمستان

در پاییز، آب چشمه آنقدر سرد است که سرما به مغز استخوان می رسد، اما اگر با آب چشمه صورتت را بشوی، تازه از تمام رویاهای دنیا بیدار می شوی.

اگر عادت به نوشیدن آب چشمه ندارید، پیشنهاد می کنم آب آشامیدنی همراه داشته باشید، زیرا نوشیدن آب چشمه می تواند عوارضی مانند حالت تهوع ایجاد کند.

جنگل الیمستان فاصله تا تهران

البته مردم محلی آب آشامیدنی خود را از چشمه های جنگلی الیمستان تامین می کنند، بنابراین آب چشمه مشکلی ندارد. شاید شما هم مثل من حساس باشید.

در ابتدای مسیر انتقال با جنگلی انبوه مواجه خواهید شد.

پس از عبور از آن، دشتی روباز با چشم اندازی زیبا از کوه دماوند را در مقابل خود خواهید دید.

اگر بیشتر ادامه دهید وارد جنگل باشکوه تری می شوید و سپس به منطقه ای کوهستانی می رسید.

پس از دو ساعت پیاده روی به کوه امامزاده قاسم می رسید.

الیمستان یک لیست باز است. لیستی برای کسانی که می خواهند جاده و جنگل، کوه و استپ، علفزار و دشت، چمنزار و قله را در یک سفر یک روزه تجربه کنند.

تفاوت دما و تنوع پوشش در مسیر الیمستان بسیار مثال زدنی است.

هوای مسیر در جایی آفتابی و آفتابی است و در برخی جاها دلپذیر و بهاری است. یک جا مه آلود و خنک است، در جای دیگر باد شدیدی می وزد.

یک جا جنگلی انبوه است، دیگری مسیر از دشتی عبور می کند. دشت زیر پرچین است، پرچین به مرتع منتهی می شود، مرتع گلستان دارد و بالای آن قله و بنای امامزاده است. از بالا می توان خط الراس دماوند تا دریای خزر را دید.

آن بالا تمام جنگل و همه مراتع اطراف زیر پای شماست و منظره ای از کوه دماوند در مقابل شماست.

جنگل الیمستان فاصله تا تهران

در این جنگل قرار است شما اسیر زیبایی های طبیعت شوید. اینجا یک جنگل معمولی نیست.

این منطقه جنگلی انبوه با درختان بلند در دل خود دارد. اندکی پس از قدم زدن در جنگل، به دشتی با اسب های دوان و تصویری رویایی خواهید رسید.

دشتی که ییلاق الیمستان در آن قرار دارد و تابستان های خنک آن به کمپینگ و شب گذرانی در دل طبیعت و لذت بردن از مناظری که تا چشم کار می کند، زمین سبز و آسمان آبی فیروزه ای جان می دهد!

اما جذابیت این منطقه تنها به جنگل و کلبه ختم نمی شود.

در این دشت زیبا منظره‌ای باشکوه را می‌بینید که هر تصوری از شکوه دماوند را که تاکنون در ذهن داشته‌اید فراموش می‌کند. تصویری از زیبایی های کوه دماوند که چشمان شما را نوازش می کند.

همچنین اگر به راه خود ادامه دهید در کمتر از دو ساعت به منطقه کوهستانی و کوه امامزاده قاسم خواهید رسید. در این مجموعه کامل از سفری با هر سلیقه ای لذت خواهید برد.

آدرس جنگل الیمستان

مکانی سرسبز و شگفت انگیز که در آن از دیدن طبیعت زیبا و مه آلود سیر نمی شوید.

این جنگل رویایی نزدیک روستایی به همین نام است و در طول سفر می توانید آدرس آن را از مردم محلی دریافت کنید. این جنگل های انبوه بخشی از جنگل های باشکوه و باستانی هیرکانی هستند که ریه های طبیعت ایران در منطقه شمال هستند.

برای رسیدن به مسیر جنگلی الیمستان از تهران، باید از مسیر جاده هزار شروع کنید. 140 کیلومتر با تهران فاصله دارید.

این جنگل زیبا در 20 کیلومتری جاده خراز در سمت عامل واقع شده است. همین جا در یک جاده فرعی تابلویی به نام امامزاده لهش را می بینید که باید از این طریق وارد آن شوید.

جنگل الیمستان فاصله تا تهران

در ابتدای جاده به یک تقاطع می رسید، در سمت چپ ادامه دهید. پس از 7 کیلومتر رانندگی در جاده ای باریک آسفالته به روستای لهاش می رسید.

از اینجا 3 کیلومتر جاده خاکی دارید تا از سمت امامزاده قاسم به جنگل برسید.

از آمل، کیلومتر 20 و از تهران، کیلومتر 140 جاده خراز، در سمت راست جاده به جاده فرعی برمی خورید که تابلویی روی آن نوشته شده است: امامزاده لهاش. وارد این طبقه شوید

در ابتدای مسیر به یک تقاطع می رسید که باید جاده را به سمت چپ دنبال کنید.

این جاده فرعی باریک آسفالته با پیچ های زیاد حدود هفت کیلومتر طول دارد که ابتدا شما را به روستای لهاش می رساند و پس از گذشت حدود سه کیلومتر از جاده خاکی به اولین ایستگاه مسیر جنگلی الیمستان- امامزاده قاسم می رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا