16 کافه هتل معروف در دنیا که دوست داری مدام به آنها برگردید!
آیا هنگام تحویل گرفتن در میز پذیرش هتل، آیا معمولاً خود را از بالای شانه خود نگاه می کنید تا نوار لابی را بررسی کنید؟ آیا شما مهمان هتلی هستید که منوی کوکتل را به همان اندازه که سایر امکانات را بررسی می کنید، بررسی می کنید؟ عاشق کوکتلهایی که از بارهای هتلهایی که حتی در آن اقامت نمیکنید بازدید میکنند؟ وقتی سردبیران آفار متوجه شدند که بسیاری از نکاتی که ما در مورد سفرهای آتی رد و بدل می کنیم، اغلب در مورد بارهای هتل است، فکر کردیم که شما نیز ممکن است بخواهید موارد مورد علاقه ما را بدانید. از تاسمانی تا توسان، در اینجا برخی از بهترین مکانها برای چشیدن طعم یک مقصد جدید وجود دارد.
اتاق نشیمن در Dewberry، چارلستون، کارولینای جنوبی
بار در Dewberry فوقالعاده است: به تکههای یخ برجسته و بهترین نسخه کوکتلهای کلاسیکی که تا به حال خوردهاید فکر کنید، که در محیطی جادار و پر از مبلمان کلاسیک میان قرن سرو میشود. اتاق نشیمن که در طول روز و در شب توسط پنجرههای کف تا سقف روشن میشود و با نورهای رمانتیکی که از چوب صیقلی و سطوح طلایی براق میدرخشند، زیباترین نقطه در چارلستون است. -لیندزی متیوز، مشارکت کننده Afar
مری مری در هتل تاسمان، هتل لوکس، هوبارت، استرالیا
زمانی که در سال 2021 افتتاح شد، تاسمان فوراً تبدیل به جالبترین هتل در جزیره تاسمانی شد و یک بیمارستان قدیمی در سال 1841، یک ساختمان آرت دکو در سال 1937 و یک ضمیمه شیشهای جدید ساخت که بهطور چشمگیری به سمت بندر پیش میرود، به هم متصل شد. نوشیدنی را در Mary Mary از دست ندهید، یک غذای اسپیکر که در پشت دیوارهای ماسه سنگی بیمارستان سابق سنت مری پنهان شده است. این تیم یک کتابخانه چشمگیر از ارواح کمیاب جمع آوری کرده است که بسیاری از آنها در تاسمانی تقطیر شده اند و منوی کوکتل مملو از مواد گیاهی بومی است که اشاره ای به ترویر ناهموار این ایالت است. نمی دانید از کجا شروع کنید؟ تاسمانی را جزیره سیب می نامند، بنابراین من به سراغ The True Local رفتم که با براندی سیب، پومئو، ورموت خانگی و آب سیب درست می شود. در منوی این رستوران نیز مقدار زیادی آب سیب وجود دارد. –نیکلاس درنزو، سردبیر
سیلور لیان در ریگز واشنگتن دی سی
من برای اولین بار عاشق میکسولوژی دیوانه وار آقای لیان (معروف به Ryan Chetiyawardana) در دو بار هتل او در لندن، Lyaness در Sea Containers لندن و Seed Library در صد شوردیچ شدم. اما بارهای هتل های برجسته در لندن چیز جدیدی نیستند. تغییردهندهتر اولین پایگاه او در ایالات متحده است، Silver Lyan، که در سال 2020 در هتل Riggs در DC افتتاح شد – شهری که بیشتر به خاطر مارتینیهای ناهار قدرتمندش شناخته میشود تا کوکتلهای فوقالعاده خلاقانه. هتل یک بانک متعلق به سال 1891 را اشغال میکند، و بار، که در طاقدار زیرزمین قدیمی قرار گرفته، دارای دکورهای بسیار کم نظیر دیواری از جوایز قدیمی و چراغهای آرت دکو است. این جایی است که شما در مورد آن با کارکنان وارد بحثهای بینظیر میشوید – هیچ راه دیگری برای بیان این موضوع وجود ندارد – خیلی خیلی عجیبه مواد تشکیل دهنده، از جمله شاخ گوزن محلول، لارو زنبور عسل دودی شده با یونجه، و حتی رم دم کرده با گوشت گردن Emu. (واقعاً.) اگر کمتر احساس ماجراجویی می کنید، «tots & shots» (شات هایی که با بچه های تار و مزرعه دوغ سرو می شود) و ژله شات با شکار شامپاین نیز وجود دارد. –ND
شیکر شکسته در میامی آزاد
خدایان را برای Broken Shaker شکر کنید. بار کوکتل صنایع دستی در یک هاستل سطح بالا به شما دلیلی برای حضور در یک مهمانی استخر در ساحل جنوبی بدون نیاز به پوشیدن لباس های تنگ و براق می دهد. در واقع، شما میتوانید با یک صندلی قدیمی – بهترین چیزی که تا به حال داشتهام – در یک صندلی استراحت زیر نورهای چشمک زن عقب بیفتید و کاملاً عجیب و غریب نباشید. این کمی از هاوانا، کمی از پورتلند، اورگان، و کاملا خاص است. – لورا دانن ردمن، مشارکت کننده Afar
Starlite در Beacon Grand، سانفرانسیسکو
Beacon Grand که قبلاً به عنوان سر فرانسیس دریک تاریخی شناخته می شد، قبل از بازگشایی در بهار 2022 تحت بازسازی اساسی قرار گرفت. این ساختمان نمادین در ابتدا درهای خود را به عنوان یک هتل در سال 1928 افتتاح کرد و یکی از ویژگی های برجسته این ملک کوکتل روی پشت بام است. بار و سالن، بازسازی شده Starlite، در طبقه 21. در دوران شکوفایی قبلی خود در اواسط قرن بیستم، این یک سالن رقص محبوب بود. امروز این شهرت را به دست آورده و به سرعت به یک مکان محبوب برای تفریحات شبانه در مرکز شهر تبدیل شده است. این هتل همچنین دارای یک برنامه ویسکی عالی در بار طبقه پایین است که برای مهمانانی که فضای آرامتری برای نوشیدن ترجیح میدهند عالی است. – جسی بک، معاون کارگردان، ویدئو و سئو
elNico در پنی ویلیامزبورگ، بروکلین، نیویورک
داخل، بیرون، انتخاب خود را انتخاب کنید—بار روی پشت بام پنی ویلیامزبورگ، elNico، مهم نیست که کجا بنشینید یا ایستاده اید، می درخشد. نمای بیرونی دارای تعداد زیادی کاناپههای کم ارتفاع و میزهای بلند است که میتوانید از آنها مناظر پانوراما از افق ویلیامزبورگ و منهتن را تماشا کنید. در همین حال، به لطف فرشهای رنگارنگ، مبلمان چوبی تیره، پنجرههای کف تا سقف و فضای سبز فراوان، فضای داخلی یک دوست بروکلینی را تداعی میکند. یک مارگاریتا ریواس سفارش دهید و در آن مستقر شوید.کاترین لاگریو، معاون سردبیر
اتاق شیر ببر در هتل کنگره، توسان، آریزونا
کنگره 105 ساله هتل دارای سه بار در محل است که ارزشمندترین آنها اتاق شیر ببر است که در سال 2017 به افتخار متصدی قدیمی توماس “تایگر” زیگلر که از سال 1959 در آنجا کار می کرد، نامگذاری شد. اکنون 91 ساله و تایگر که نیمه بازنشسته است، هنوز هم شناخته شده است که هر از گاهی برای بازدید از افراد همیشگی خود به آنجا می آید. اگر او را ملاقات کردید، حتماً یک یا دو داستان ارواح بخواهید. –سارا باتن، مشارکت کننده Afar
بار کلاریج در کلاریج، لندن
روی ضیافت چرمی در بار کلاریج بخوابید و در حالی که مراقب مشتریان دیگر هستید، یک کوکتل بنوشید. شما احساس خواهید کرد که به طور تصادفی به صحنه فیلمی در مورد عاشقانه ها و درام های بسیار محتاطانه در زندگی مردم زیبای لندن افتاده اید. فلوت یکی از شامپاین های قابل توجه موجود در شیشه (Dom Pérignon، Laurent-Perrier، Ruinart، در میان دیگران) نت طلایی مناسبی را در جواهر آرت دکو کلاریج در یک نوار ایجاد می کند. –آن شیلدز، مشارکت کننده Afar
بار XR در هتل Crossroads، کانزاس سیتی، میسوری
کانزاس سیتی دارای نقاط فروش فوقالعادهای است – هنرهای زیبا، مکانهای دیدنی تاریخی، و گزینههای افسانهای باربیکیو – اما این شهر اخیراً شهرت خود را در دوران ممنوعیت زمانی که موسیقیهای جاز و اسپیکر رونق داشت و رفاقتهای پرمعنا حاکم بود، به دست آورده است. یکی از مکانهایی که به آن تاریخ ادای احترام میکند، XR، مهمانان هتل و مردم محلی را برای یک نوشیدنی یا برای کل شب دعوت میکند. این مخفی شدن ساده در منظره ساده یک منوی کوکتل مبتکرانه ارائه میکند، دکوری که توسط چراغهای پر زرق و برق غالب است، و این حس درونی که شما در یکی از سرگرمیهای مورد علاقه شهر شرکت میکنید. -لینی بلند، مدیر اجرایی
بار روسری در Rosewood لندن
آیا مکان هایی را می شناسید که جدید هستند اما احساس می کنید همیشه بخشی از بافت یک شهر بوده اند؟ Scarfes Bar، که در سال 2014 با اولین بازی Rosewood London افتتاح شد، به طور یکپارچه خود را با بافت شهر با وضعیت باشگاهی تقریباً آنی خود ادغام کرده است. فهمیدن دلیل آن آسان است: کوکتل ها درجه یک هستند، هفت شب در هفته جاز زنده وجود دارد، و دکور ادای احترام به کاریکاتوریست بریتانیایی جرالد اسکارف است که کارش دیوارها را زینت می دهد. لمس مورد علاقه من: شومینه ای برای گرم کردن استخوان ها در شب های بارانی لندن. –جنیفر فلاورز، معاون ارشد سردبیر
بار Elysian در هتل پیتر و پل، نیواورلئان
بار Elysian از زمانی که در طبقه همکف ساختمان کلیسایی که در سال 1875 به هتل پیتر و پل تبدیل شد، افتتاح شد، ارزش هر بیت تبلیغاتی را دارد. میتوانید در بار، در حیاط، یا در فضای لابی مانند اتاق نشیمن در صندلیهای پر از گیجه بنشینید. از ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر به Aperitivo Hour بروید تا منوی کامل اسپریتس و ورموث و تونیک ها را امتحان کنید. منوی بار که به خوبی تنظیم شده است، بیشتر بشقاب های کوچک است، بنابراین می توانید میان وعده های متعددی مانند نان تست میگو، زیتون ترشی شده، و فوکاچیای خانگی با کره عسل را امتحان کنید. – LM
رستوران و بار GB Roof Garden در هتل Grand Bretagne، یک هتل لوکس کالکشن، آتن
همانطور که برای یک بانوی بزرگ مناسب است، هتل Grande Bretagne دارای چهار بار است، از جمله الکساندر بار، که دارای ملیلههای پیچیده قرن 18 از اسکندر کبیر است. اما مورد علاقه من رستوران و بار GB Roof Garden است. با قرار گرفتن بر فراز میدان سینتاگما، مرکز واقعی آتن، فضای داخلی-خارج آرام، باکلاس و شیک است بدون اینکه شلوغ باشد: به ظروف شیشه ای ظریف، رومیزی های سفید اتو شده و صندلی های چرمی فکر کنید. یک مارتینی سفارش دهید و در مناظر تپه لیکابتوس، پارلمان، و آکروپولیس معروف، که در شب نورانی میشود، قرار بگیرید. –KLG
های ظهر در هتل پاپاگو موتور، اسکاتسدیل، آریزونا
مطمئناً در اسکاتسدیل هتلهای شیکتری نسبت به هتل پاپاگو موتور وجود دارد، متل قدیمی دهه 60 که در نزدیکی باغ گیاهشناسی صحرا است. اما نمیتوانم بار و رستوران هتلی بهتر از رستورانی که در داخل آن پنهان شده است فکر کنم: سرآشپز برنده جایزه جیمز ریش، نوبو فوکودا، اخیرا Hai Noon را افتتاح کرد، جایی که حال و هوای صحرای اواسط قرن به طرز بازیگوشی با منوی پیشرفته ژاپنی در تضاد است. آماده سازی غذاهای دریایی خام الهام گرفته شده بود، اما من به ویژه با کوکتل های هوشمندانه که کاملاً متعادل هستند و شامل موادی مانند بادیان ستاره ای، سس سویا، کالپیکو، شوچو جو، و کوروساتو (شکر سیاه ژاپنی)؛ این منو همچنین شامل آبجو ژاپنی، شوچو و ساک است که از 12 دلار برای هر لیوان تا 360 دلار در هر بطری متغیر است. احساس میکنید در حال سفارش نوشیدنی از یک سالن شیک توکیو هستید، در فضایی که بیشتر شبیه پد مجردی سونوران عموی بازنشستهتان است. –ND
بار Bemelmans در The Carlyle، A Rosewood Hotel، شهر نیویورک
بار Bemelmans ممکن است زادگاه «اوه!» باشد – صدایی که وقتی وارد اتاقی خاطرهانگیز میشوید. در The Carlyle جای گرفته است، الهام بخش لذت کامل می شود، چه از طرفداران شخصیت های Madeline لودویگ بملمانز باشید که روی دیوارها شادی می کنند (پیک نیک خرگوش ها، فیل ها اسکیت روی یخ) یا حال و هوای قدیمی نیویورک که به صورت ضیافت های چرمی ظاهر می شود. “مرد قهوه ای غار” و یک سقف با ورق طلا – یا فقط با لیدی گاگا در حال نواختن یک مجموعه غافلگیرکننده اتفاق افتاد. هر شب موسیقی زنده و حس آرامش وجود دارد. – LDR
The Gritti Terrace/Riva Lounge در The Gritti Palace، هتلی مجلل، ونیز
آیا اینها گران ترین کوکتل های ونیز هستند؟ تقریباً 30 یورو برای هر پاپ، احتمالا. اما در The Gritti Palace، شما برای منظره پرداخت میکنید، یک چشمانداز بینظیر ردیف جلو از کانال بزرگ، با Palazzo Genovese و Basilica Santa Maria della Salute که بهعنوان گوندولا به شما خیره شدهاند. بخاری بغل کردن Gritti Terrace یک رستوران-بار فصلی در طول روز است که تا ساعت 5:30 بعد از ظهر از آوریل تا اکتبر باز است. Riva Lounge مجاور همان منظره را دارد و تا ساعت 1 بامداد باز است. –سوفی فریدمن، مشارکت کننده Afar
Charmaine در هتل Proper، سانفرانسیسکو
در سال 2017، زمانی که Charmaine’s در بالای هتل Proper در مرکز شهر سانفرانسیسکو افتتاح شد، موجی را ایجاد کرد. از آنجایی که در این شهر مه آلود نقاط زیادی روی پشتبام وجود ندارد، مردم محلی، بازدیدکنندگان و مهمانان هتل همچنان مانند پروانه به آتشگاههای شارمین سرازیر میشوند. بهعنوان یکی از مکانهای دیدنی سانفرانسیسکو، میتوانید صفی برای ورود به آن وجود داشته باشد، اما انتظار برای نوشیدن کوکتل و نوشیدن در برخی از بهترین مناظر شهر ارزش دارد. – مگی فولر، مشارکت کننده Afar