دانستنی های سفر
کاوش در دنیای شگفت انگیز غذاهای هندی
به گزارش تودی تریپ، آن گونه که الی گشت می نویسد، تنوع و غنای این فرهنگ غذایی ریشه در تاریخ پرفراز و نشیب ها و آداب و رسوم بی نظیر این سرزمین دارد. در این سفر آشپزی، به در اینجا 10 غذای محبوب هندی آورده شده است هر یک از آنها تجربه طعم جدیدی را به شما می دهد:
1. بریانی، شاهکار آشپزی بنگلور:
- برنج باسماتی معطر، زعفران، سبزیجات، پیاز، سیر، لوبیا، هل و مرغ، بز یا بره ترکیبی منحصر به فرد ایجاد می کند. طعم بهشتی بریانی می پوشد
- شیر منجمد و بادمجان پخته شده، همراهان همیشگی این یک غذای محبوب است.
2. کاری، روح ملی غذاهای هندی:
- سس غلیظ و خوش طعم که با سبزیجات و گوشت تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد.
- ماست، شیر تازه و خامهآنها طعم ترش و روغنی را به سس کاری اضافه می کنند یک تجربه بی نظیر تعیین می کند
3. تالی، جشنواره طعم ها:
- سینی پر از غذاهای مختلف از جمله برنج باسماتی، نان، لوبیا کاری، ترشی، سیب زمینی، ماست، شیرینی و غیره.
- تعادل کامل بین طعم های ترش، تند، شور، شیرین، تلخ و روغنی تجربه طعم بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.
4. مرغ تنوری کبابی، طعمی به یاد ماندنی:
- مرغ کبابی با چاشنی تنوری ماسالا مزه اش خوب است.
- طعم تند این غذا یک تجربه به یاد ماندنی برای شما ست می کند
5. مرغ تیکا ماسالا، طعم ملایم و گرم:
- مرغ ترشی شده در پودر تیکا ماسالا، ماست، پاپریکا و زنجبیل
- طعم نرم و گرم این غذا، آن را به یک انتخاب محبوب برای خانواده ها تبدیل شده است
6. پانی پوری، میان وعده محبوب:
- شیرینی توخالی سرخ شده که با موادی مانند پوره سیب زمینی، نخود، پیاز، جوانه لوبیا و ادویه جات پر شده است.
- طعم تند این صبحانه یک تجربه بی نظیر به شما می دهد
7. Sambose، طعم آشنا:
- یک صبحانه محبوب که در سراسر هند یافت می شود.
- مواد درونی سمبوسه این می تواند سیب زمینی، پیاز، نخود، عدس، بره، گوشت گاو یا مرغ چرخ شده باشد.
8. فالودا، یک دسر خنک و مقوی:
- یک لیوان فالودا با میوه های خشک، آجیل، شربت و ریحان شیرین پر شده است.
- طعم خنک و مطبوع این دسر یک انتخاب ایده آل بعد از خوردن غذاهای تند یا چرب خوب.
9. Lassi، نوشیدنی با طعم های مختلف:
- بر پایه شیر بز و با طعم شور و عطر شوید مصری
- لیسی مدرن با طعم شیرین خنک، ماست، شکر، گلاب و میوه له شده
10. دوسا، رول محبوب:
- رول اصلی از خمیر لوبیا، آرد برنج تخمیر شده و سیب زمینی تهیه می شود.
- دوزای سنتی با سیب زمینی پر شده است، اما می توان آن را به صورت ساده یا با سس های مختلف سرو کرد.