ایران گردی

تصاویر مراحل جذاب رُب انارگیری در شیراز + عکس

زنان فارس در میان روزمرگی آستین ها را بالا زده اند تا چرخه زندگی خانواده خود و دیگران متوقف نشود و با هنر امرار معاش کنند. صدیکا شمالی، 55 ساله، اهل محله پشت مله (محمودیه) واقع در بلوار شهید چمران شیراز، یکی از زنان کارآفرینی است که با راه اندازی یک کارگاه کوچک برای 10 نفر اشتغالزایی کرده و در فصول مختلف برداشت میوه، میوه می گیرد. نوبت چیدن انار و چیدن انار، آب انگور و مربای سیب در این کارگاه کار می کند.

با توجه به مجاورت باغات انار، سیب و انگور اطراف بلوار شهید چمران و قصردشت شیراز به این کارگاه، این کارگاه به یکی از کارگاه های معروف این مکان و بعضاً شیراز برای عرضه محصولات به بازار تبدیل شده است.

برداشت انار برای مربا

برداشت انار مربا

انارها را قبل از له شدن کامل می شوییم

با انار بمالید

جدا کردن دانه ها از پوست انار زمان برترین مرحله است

جدا کردن دانه ها از پوست انار زمان برترین مرحله است

پوست انار، جدا کردن دانه ها از پوست انار

    دانه های انار را جدا کرد

    کم آبی دانه های انار

جریان صاف آب انار

جریان صاف آب انار

آخرین مرحله برای تهیه ماکارونی، ریختن آن در قابلمه است

در حالی که رب انار در حال پختن است، سیدیکا شمالی و همکارش در حال نوشیدن چای هستند

    آماده سازی محصول برای عرضه به بازار

آماده سازی محصول برای عرضه به بازار

تحریریه تودی تریپ

ما در تودی تریپ سعی می کنیم بهترین راهنمای سفر برای تجربه یک سفر لذت بخش را برای شما فراهم کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا