اخبار گردشگری

هزینه ویزا کربلا در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

هزینه ویزای کربلا در سال 1403 چقدر است؟ برای سفر به کربلا شما به ویزا نیاز ندارید و می توانید با اخذ پاسپورت یا گذرنامه موقت زیارتی به کربلا سفر کنید. گذرنامه های زیارتی حدود دو سال است که با اعتبار 5 ساله همراه شده اند و به همین دلیل هم زائران به راحتی می توانند آن را با هزینه بسیار پایین تری برای ایام اربعین دریافت کنند. اگر قصد سفر به عتبات عالیات را دارید و از هزینه های دریافت پاسپورت کربلا اطلاعی ندارید این مطلب از تودی تریپ را تا انتها مطالعه کنید.

 

مدارک لازم برای سفر به کربلا 1403

افراد قبل از هر گونه اقدام برای انجام این مسافرت زیارتی باید به سوال برای رفتن به کربلا چه مدارکی لازم است؟ پاسخ داده و مدارک و هزینه لازم برای سفر به کربلا در سال ۱۴۰۳ را بررسی کرده و آن ها را آماده سازند. لیست موارد مورد نیاز بر اساس راهنمای سفر به کربلا به صورت انفرادی و گروهی عبارت است از:

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ویزای کربلا
  • عکس پرسنلی
  • بلیت هوایی یا زمینی
  • مدارک دال بر ثبت نام در تور گردشگری
  • پول به مقدار لازم
  • مدارک دال بر داشتن سلامتی در مواقع خاص

مهم ترین موارد لازم برای سفر زیارتی به عراق گذرنامه و ویزا می باشد که البته در برخی زمان ها مانند اربعین امکان سفر به کربلا تنها با پاسپورت و بدون ویزا هم وجود دارد. همچنین در مورد مدارک لازم برای سفر به کربلا باید گفت که افراد باید حتما مقدار کافی پول همراه خود داشته باشند تا در کشور خارجی دچار مشکل و اضطراب نشوند. این مسئله به خصوص در زمان اربعین از اهمیت بالایی برخوردار است.

بر اساس راهنمای سفر به این شهر، افراد در صورتی که قصد همراهی با تور گردشگری را دارند باید مدارک دال بر ثبت نام در تور را نیز به همراه داشته و یا در صورت داشتن قصد سفر انفرادی بلیت پرواز یا اتوبوس را در کیف خود قرار دهند. همچنین کسانی که می خواهند با ماشین شخصی خود سفر به شهر کربلا را امتحان کنند نیاز به پرداخت هزینه خروج از کشور و هزینه ورود به عراق داشته و باید مدرک مجوز خروج از کشور برای خودروی شخصی ارائه دهند.

هزینه صدور گذرنامه زیارتی چقدر است؟

سخنگوی پلیس با بیان اینکه هزینه صدور گذرنامه زیارتی ۶۵ هزار تومان است، گفت: افرادی که از سال گذشته گذرنامه زیارتی دارند، کماکان تا پنج سال اعتبار دارد.

سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به محرم و صفر و حضور عاشقان اباعبدالله‌الحسین (ع) در عراق و کربلا، درباره فرایند دریافت گذرنامه اظهار کرد: همچون سال گذشته این روند به سرعت و در کم‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد و افرادی که از سال گذشته گذرنامه زیارتی (آبی رنگ) دارند کماکان تا پنج سال اعتبار دارد و بدون نیاز به هیچ اقدام ویژه‌ای می‌توانند برای سفر اربعین از آن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: کسانی‌که اعتبار گذرنامه عادی (قرمزرنگ) آنان تمام شده است و یا افرادی که می‌خواهند گذرنامه زیارتی جدید بگیرند هم می‌توانند از طریق سامانه‌های مجازی و برنامه کاربردی «پلیس من» بخش گذرنامه را انتخاب و بدون نیاز به مراجعه حضوری درخواست خود را ثبت کنند که در نخستین فرصت، گذرنامه زیارتی با نازل‌ترین قیمت (حدود ۶۵ هزار تومان) و کم‌ترین زمان ممکن حدود ۷۲ ساعت به درب منزل آن‌ها ارسال خواهد شد.

سردار منتظرالمهدی خاطرنشان کرد: دریافت گذرنامه زیارتی تنها از طریق وب سرویس و نرم افزار موبایلی «پلیسِ من» انجام خواهد شد و این خدمت در دفاتر پلیس +۱۰ انجام نمی‌شود.

سخنگوی فراجا یادآور شد: دفاتر پلیس +۱۰ در سراسر کشور به‌صورت حضوری برای دریافت مدارک برای صدور و یا تمدید گذرنامه عادی آماده خدمت‌رسانی هستند؛ فرایند تکمیل مدارک تا صدورگذرنامه متقاضیانی که یک بار به این دفاتر مراجعه کرده‌اند در چهار تا پنج روز و بر اساس قیمت مصوب هیئت دولت، آماده و سپس تحویل پست داده می‌شود که مدتی هم آنجا زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه مسافران و زائران از اکنون برای دریافت گذرنامه اقدام کرده و آن را به روزهای پایانی موکول نکنند، افزود: سال جاری استفاده از برچسب برای تمدید گذرنامه استفاده نمی‌شود.

سردار منتظرالمهدی با اعلام اینکه تسهیلات ویژه‌ای در مرزها ایجاد شده که فرایند شناسایی، ثبت و مُهر شدن گذرنامه از زمان حضور در گیت‌های پلیس برای خروج از کشور حدود چهار ثانیه طول می‌کشد و کم‌ترین ایستایی زائران را شاهد خواهیم بود، افزود: طی هماهنگی‌های لازم با طرف عراقی، فرایند ورود به آن کشور نیز سرعت بخشیده شده و زائران بدون معطلی وارد کشور عراق خواهند شد.

سردار منتظرالمهدی یادآور شد: عزیزان مشمول غیرغایب (دانش‌آموزان، طلاب و دانشجویان) می‌توانند بدون سپردن وثیقه از طریق «سامانه سخا» درخواست خروج را از اول محرم تا پایان ماه صفر ثبت و یک‌بار به سفر اربعین بروند و البته در موارد استثنا و مشکل به محل ادارات وظیفه عمومی استان مراجعه کنند.

متولدین ۱۳۸۵ نیاز به دریافت مجوز از وظیفه عمومی ندارند، مجوز سربازان در حال خدمت با هماهنگی رده‌ها و فرماندهان آن‌ها میسر است و مشمولان و غایبان حق خروج ندارند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا