ایران گردی

مکرون مصداق «مکرو مکرالله» است/ با وجود حوادث سال گذشته افزایش ۵۵ درصدی ورود گردشگر به کشور داشتیم

به گزارش تودی تریپ به نقل از ایسنا، سید عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین تحولات آزادسازی سواحل گفت: یک یکی از معضلات گردشگری کشور نبود فرماندهی واحد در این بخش است تا هر کار خوبی که انجام شود دستگاه های مختلف با توجه به انجام وظایف خود تذکراتی داشته باشند. اما در لایحه برنامه هفتم این موضوع حل شده و مسئولیت این فرماندهی به استانداران داده شده و هیئتی با مسئولیت استانداران و دبیری مدیرکل میراث گردشگری و صنایع دستی برای رسیدگی در نظر گرفته شده است. این مشکل.

به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: پاشنه آشیل توسعه و شکوفایی کشور نبود فرماندهی واحد در بسیاری از ماموریت های مهم ملی به ویژه گردشگری است. مدیریت ناکارآمد این اداره که در گذشته است اجازه تحقق برنامه ها را نمی دهد. وظیفه مدیر نه تنها شرح، بلکه ارائه پیشنهاد است و خوشبختانه برای حل این مشکلات پیشنهادی داده ایم و دولت نیز از آن استقبال می کند.

وی ادامه داد: این شورا باعث ایجاد فرماندهی واحد و وحدت بین همه دستگاه ها می شود. شاید استاندار و این شورا حرف آخر را بزنند و انشالله با وجود این شورا برنامه های خوب بسیاری محقق خواهد شد.

ضرغامی بیان کرد: از جمله کارهای جدید ما در زمینه بناهای تاریخی این است که با اعتبار خود بخشی از بنا را که در اختیار دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی و حاکمیتی است مرمت کنیم.

وی ادامه داد: گزارش های ما حاکی از وضعیت خوبی در خصوص مرمت و نگهداری این بنا نیست. دفتر ویژه ای برای این کار در معاونت میراث ایجاد کرده ایم تا بر بنا نظارت داشته باشد و تذکرات لازم را به دستگاه ها بدهد. طبق قوانینی که در کشور داریم، این موسسات موظفند با سرمایه و وام خود از بنای تاریخی نگهداری کنند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: در این زمینه جدی هستم و با استفاده از اعتبارات نهادها به آنچه قانون تعیین کرده است ادامه خواهم داد.

ضرگامی با تاکید بر اینکه موضوع خروج غیرقانونی اماکن تاریخی از کشور از ابتدا به عنوان یک سیاست راهبردی دنبال می شد، گفت: در نشست سال گذشته کشورهای دارای تمدن کهن در عراق به عنوان پیشنهاد محوری مطرح کردم و رئیس جلسه تایید کرد که اماکن تاریخی که به صورت غیرقانونی این کشورها را ترک کرده اند، باید به کشور مبدا خود بازگردند.

و ادامه داد: در توان مردمی اقدامات جدی در این زمینه انجام شده و تاکنون 30 اثر عودت داده شده است که مهمترین آنها تندیس سرباز هخامنشی است. این مجسمه‌ها یک موجود زنده است، وقتی شیئی وارد کشور می‌شود بعد از ۴۸ ساعت باز می‌شود و یک اثر تاریخی ارزشمند است و ما برای بقیه اشیا هم اقدامات خود را انجام می‌دهیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریافت مالیات از اینفلوئنسرها گفت: من دقیقا از این قانون اطلاعی ندارم. اما ما با وزارت اقتصاد در خصوص مسائل مالیاتی در این زمینه مشکلات خودمان را داریم و در دولت حل خواهیم کرد. من در هر جلسه ای که با آقای هندوزی داشتم این گونه مسائل را مطرح می کردم و همکاری وزارت اقتصاد در این زمینه خوب بود، به خصوص در مورد صنایع دستی و بحث اصلاح مالیاتی که دو سه سوال جدی داشتم، همگی. که تصویب و حل شد .

ضرغامی درباره وضعیت جذب گردشگر در سال جاری گفت: آمار خردادماه در گردشگری خارجی نشان می دهد که 550 هزار گردشگر جذب کرده ایم.

وی ادامه داد: با وجود اغتشاشات سال گذشته، مقایسه آماری دو ماهه اول امسال با دو ماهه اول سال گذشته نشان می دهد که 55 درصد افزایش ورود گردشگر به کشور داریم و این روند صعودی است. . برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه اعلام کردند که گردشگران نباید به ایران بیایند اما فرانسوی ها در این موضوع گرفتار شدند و مصداق «مکر الله» خود مکرون است و کشورشان در هرج و مرج و آتش سوزی و غارت مطلق است. فکر می‌کنم با درک درست مسئولان و همه مردم از اهمیت گردشگران و درک درست وظایف آن‌ها، می‌توان با این روند شاهد افزایش گردشگران بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا